Ben je klaar om het Lijden te stoppen?
04 februari 2021 
in Blogs
1 min. leestijd

Ben je klaar om het Lijden te stoppen?

Een van de deelneemsters aan onze laatste ont-moetings zondag is kunstenaar en zij vertelde dat ze onlangs een expositie had verzorgd van haar Jezusbeelden.

Je snapt dat we aandachtig luisterden want er is best wat controversie dat rond een dergelijk beeld en actie zweeft. Eva vertelde dat ze Jezus van het kruis had afgehaald en op verschillende manieren weer had bedekt. Er was er eentje dat met heel zacht zijde draad werd omwikkeld; een ander had een prachtige rok van kleurige stof en zo waren er verschillende varianten op ditzelfde thema.

Ik was net als anderen benieuwd naar het waarom. Ze dacht even na en zei dat ze het Lijden wilde stoppen. Wauw! Dat kwam binnen! Want hoe mooi dat je een van De voorbeelden van het menselijk lijden wil laten ophouden met lijden door het met Liefde te behandelen en te bedekken. En dat lijden is universeel dus ook de bedekkingen zowel vrouwelijk als mannelijk. Stop het lijden door Liefde!

Een prachtige boodschap die je heel goed kan vertalen naar jezelf. En dan bedoel ik niet dat je eerst van jezelf moet houden, nee ik bedoel dat liefde een actie naar buiten is. Als je ongebreideld ongeremd geliefden en vrienden laat weten dat je ze onvoorwaardelijk liefhebt, dan gaat je energie stromen en verdwijnt het lijden.

 


Kan jij meer ontspanning, flow en veerkracht in je leven gebruiken?

Doe dan gratis mee met de 5-daagse online Deditatie programma

Changespirators Energie Blog Veerkracht

Reactie plaatsen