Changespirators heeft ook Podcasts

Ons in je oor terwijl je aan het (hard) lopen bent ... wie wil dit nu niet? 

Mis niets en abonneer je via jouw favo podcast provider op de Changespirators podcasts

(klik op het logo) 

Apple Podcast - Changespirators

Spotify- Changespirators

Google Podcast - Changespirators

Hart tot Hart gesprekken

In de podcast over de situatie in de Oekraïne noemden we al de oorlog in onszelf.  Wat nu als we allemaal een Putin in ons hebben....?En hoe zeg je die in jezelf nu de wacht aan?!

Frans en Lonnie weer in gesprek  in de nieuwste podcast aflevering!


Hart tot Hart gesprekken
De oorlog laat natuurlijk niemand ongemoeid en dat is ook niet de bedoeling. Maar wist je dat we eigenlijk altijd al in een soort oorlog verkeren?

Frans en Lonnie in gesprek over dit belangrijke thema.

Met tevens wellicht ongebruikelijke boodschappen over dit thema en wat je er zelf NU aan kunt doen.
In deze aflevering: de situatie in de Oekraïne en Rusland


Hart tot Hart gesprekken
Soms zijn gesprekken met cliënten zo ontzettend meeslepend dat je er zelf ook ontroerd van raakt.

Hoe doe je dit ?

Maar ook:

dat je juist wanneer je vanuit je hart krachtig optreedt ineens je gesprekspartner zo wakker schudt dat er een omslag plaatsvindt.


In deze aflevering:  hoe Jezelf zijn een verandering kan bewerkstellingen in je gesprek met je clientEen podcast waarin Lonnie nu eens niet de host is maar degene die geïnterviewd wordt ;-) Op 17 mei 2022 vond er een prachtig event plaats voor vrouwen: Be the woman you are destined to be en Changespirators werd hier vertegenwoordigd door mede oprichtster Lonnie. Om iedereen al een beetje te laten kennis maken is er een fijne podcast en vodcast opgenomen.

             

Podcasts over Spelenderwijs Opvoeden

Spelenderwijs Opvoeden ! Cindy  & Barry zijn de ouders van Paco, Amelie en Olivier en zelf al meer dan bekend met het gedachtengoed van Changespirators. Maar ja, hoe doe je dit nu met je kinderen. In deze aflevering van Female Touch: Special met Aura Bakker gaan we het hebben over stoeien en kalmte. Iets waar denk ik veel ouders wel een gevoel bij hebben ;-)

Aura legt aan de hand van de voorbeelden van Cindy en Barry uit welke spelletjes je met de kinderen kunt doen om dit belangrijke principe spelenderwijs te leren.


Aura is weer in de States, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de podcasts geen doorgang kunnen vinden, leve de techniek !

Deze keer praten we over waarom kinderen soms zo 'lastig' zijn...

Spoiler alert: jouw eigen energie heeft daar vaak een groot aandeel in naast dat ze zelf natuurlijk ook niet lekker in hun vel kunnen zitten.  Het waarom is goed te weten en het is natuurlijk super fijn om tips te krijgen hoe je hier mee om kunt gaan.
In deze aflevering:  de kracht van aanraking.  En deel gerust deze podcast als je er iets aan gehad hebt, vinden we fijn!


Hoe help je je kind met zijn emoties ?
Aura en Lonnie in gesprek over hoe je spelenderwijs (dus letterlijk dmv spelletjes met je kind) weer de verbinding kan 
herstellen.
Emoties zijn altijd lastig voor een kind en als je zelf dan ook nog niet zo lekker in je vel zit, lijkt het rennen van een marathon gemakkelijker. In deze aflevering fijne tips voor jou en je kind ! ,et uiteraard fijne spel vormen.
 Luister snel ! In deze special met Aura praten we over het feit dat we kinderen spelenderwijs kunnen laten ervaren dat ze meer zijn dan alleen de buitenkant. Niet alleen leuk voor kids, ook wij volwassenen hebben er baat bij. Want wij weten al lang dat alles energie is.. maar ja hoe laat je dit ervaren en nog leuker: wat kan je er dan mee?
"you are more than you look like"


Aura is de dochter van Frans en haar hele leven al bezig met een andere manier van opvoeden. Aura woont met haar partner John in Amerika en was met de Kerst over dussss we hebben gelijk een fijne podcast opgenomen. Onder andere over zaken als opvoeden en discipline. Maar ook geeft Aura fijne ideeën aan om met je kind spelenderwijs dichter tot elkaar te komen. 


PODCASTS OVER VROUW ZIJN: FEMALE TOUCH

Als je lekker in je vel zit, is je kind dat ook.

Maar ja dat zit je niet echt altijd.....In onze gesprekken over het boeiende onderwerp gevoel & Intuïtie komt van alles aan bod! Hoe we weten dat iets echt BS is, hoe het komt dat we er niet geheel op vertrouwen en hoe medicijnen je intuïtie kunnen beïnvloedenZie jij werk als een middel of een doel en welke vrouwelijke kwaliteiten neem je mee ?


Ben je 'one of the guys', de 'ik sta altijd klaar, of sta je je vrouwtje..?
Hoe kan jij helemaal jezelf zijn ?


Wil je ons liever zien?  Dat kan natuurlijk ook !