Changespirators heeft ook Podcasts

Ons in je oor terwijl je aan het (hard) lopen bent ... wie wil dit nu niet? 

Een podcast waarin Lonnie nu eens niet de host is maar degene die geïnterviewd wordt ;-) Op 17 mei 2022 vindt er een prachtig event plaats voor vrouwen: Be the woman you are destined to be (wil je bij zijn ! ) en Changespirators wordt hier vertegenwoordigd door mede oprichtster Lonnie. Om iedereen al een beetje te laten kennis maken is er een fijne podcast en vodcast opgenomen.

             

In deze special met Aura praten we over het feit dat we kinderen spelenderwijs kunnen laten ervaren dat ze meer zijn dan alleen de buitenkant. Niet alleen leuk voor kids, ook wij volwassenen hebben er baat bij. Want wij weten al lang dat alles energie is.. maar ja hoe laat je dit ervaren en nog leuker: wat kan je er dan mee? 
"you are more than you look like"

Aura is de dochter van Frans en haar hele leven al bezig met een andere manier van opvoeden. Aura woont met haar partner John in Amerika en was met de Kerst over dussss we hebben gelijk een fijne podcast opgenomen. Onder andere over zaken als opvoeden en discipline. Maar ook geeft Aura fijne ideeën aan om met je kind spelenderwijs dichter tot elkaar te komen. 


Als je lekker in je vel zit, is je kind dat ook.

Maar ja dat zit je niet echt altijd.....In onze gesprekken over het boeiende onderwerp gevoel & Intuïtie komt van alles aan bod! Hoe we weten dat iets echt BS is, hoe het komt dat we er niet geheel op vertrouwen en hoe medicijnen je intuïtie kunnen beïnvloedenZie jij werk als een middel of een doel en welke vrouwelijke kwaliteiten neem je mee ?


Ben je 'one of the guys', de 'ik sta altijd klaar, of sta je je vrouwtje..?
Hoe kan jij helemaal jezelf zijn ?


Wil je ons liever zien?  Dat kan natuurlijk ook ! 

arrow_drop_up arrow_drop_down