Klaar om te gaan leren leven vanuit flow?

Doe mee met live geleide Deditaties+

Dit is wat we je aanbieden met de Geleide Deditaties+ 

12 geleide Deditaties per maand,
waarvan 1x een licht & liefde sessie

Toegang tot onze besloten community

Toegang tot ons besloten community op de online Lichtruimte waar je met gelijkgestemden kunt napraten over Deditatie en ook je vragen kan delen.


Een feest van herkenning! Toegang tot alle geleide Deditaties per maand

We organiseren elke week op verschillende dagen en tijdstippen onze geleide Deditaties.


 Gemiddeld 12 per maand

Met jouw geleide Deditaties+ abonnement krijg je automatisch toegang tot alle sessies en een herinnering voor als die plaatsvindt

Extra audio's van Frans op de online Lichtruimte

Tijdens de nabesprekingen ontstaan vaak bijzondere gesprekken over onderwerpen variërend van  

 het energie lichaam & je fysieke klachten verbinding in de diepte en de oppervlakte, hoe Deditatie kan helen en nog veel meer. 

Deze mooie pareltjes delen we graag met je op onze besloten community.

Live Geleide Deditaties+

Speciaal aanbod: 

Nu voor maar 15 euro per maand 


Ja, dit is een bijzonder laag bedrag. Maar we willen onze Deditaties voor iedereen mogelijk maken.

Hoe gaan de Geleide Deditaties in zijn werk?

Op ons online platform de Online Lichtruimte vind je de dagen en tijden van de Geleide Deditaties inclusief de linkjes naar de Zoomsessies.
Zo'n 5 minuten voor aanvang klik je op de link naar Zoom en kom je automatisch in de wachtruimte. Op de aangegeven tijd openen we voor iedereen de Zoomsessie. Je bent dan in beeld en ook je geluid staat aan.

We vinden het fijn om iedereen te zien en Lonnie of Frans zullen je begroeten. Als er mensen voor de eerste keer meedoen wordt er een korte uitleg gegeven. Bij Licht & Liefde sessies is het ook mogelijk om de naam van iemand in te brengen.

Vervolgens zal de moderator ( Frans of Lonnie) iedereen zijn of haar microfoon op uit zetten en zal de Geleide Deditatie beginnen. Je mag je camera gewoon aanlaten. Als de Deditatie voorbij is, wordt dit aangegeven en de sessie wordt gezamenlijk afgesloten.

Als je Zoom nog niet hebt gedownload, is dat handig om van tevoren te doen. Het is gratis en maakt inloggen gemakkelijker. Dit kan via www.zoom.us

Geen geworstel maar flow voor jezelf en de ander

Dediteren is een andere vorm van meditatie die maar 1 doel heeft: het oefenen van overgave en verbinding. 

Bovendien combineer je door te Dediteren al het goede van 4 bewezen remedies en preventies (zoals meditatie, ademhaling, Yoga, mindfulness) voor klachten gerelateerd aan burn-out, slapeloosheid en spannings(hoofd)pijn! 


De voordelen van Dediteren

 • je ontspant je gehele lichaam van teen tot top
 • je ademt met je hele lichaam
 • je laat je energie stromen
 • je emoties en gedachten adem je uit
 • je hoofd maak je leeg
 • je maakt verbinding
 • je hart licht op
 • je voelt verbinding met een onuitputtelijke energie bron


Dediteren kan je als een dagelijks moment voor jezelf zien waarin je niet alleen tot rust komt, maar ook oplaadt! Geen geworstel, maar flow.  

Met de Geleide Deditatie+ heb je nu ook een extra reden om te oefenen. Elke week een nieuwe geleide Deditatie die je samen met een groep doet. Voor jezelf en de ander! 

Dediteren

voor licht en liefde

Tijdens de Deditaties zijn we met een groep mensen die allemaal oplichten en ook nog eens deze energie delen. We worden als het ware een grote schijnwerper van licht & liefde. 

Deze schijnwerper kunnen we richten op naasten, geliefden, kennissen of gewoon bekenden waarvan we weten dat die dit heel erg kunnen gebruiken.

-  omdat ze ziek zijn

-  omdat ze eenzaam zijn

-  omdat ze even in een moeilijke tijd zitten

Het werkt altijd, al is het niet altijd zoals je denkt. Ook als degene niet eens weet dat er een schijnwerper met licht & liefde op hem of haar gericht is.  In onze licht & liefde sessies staat deze vorm van Deditatie centraal.

Op ons community board op de online Lichtruimte delen we voorbeelden van wonderen en wondertjes die hierdoor al zijn gebeurd.

Wil je altijd een geleide Deditatie binnen handbereik? 

Veel mensen vinden het fijn om op een vast moment in de dag te Dediteren. Even een paar minuten voor zichzelf te nemen, om de stress te reduceren en de energie op te laden.

Maar wat als je nu in de stress zit?


 1. je hebt een lastig gesprek
 2. je zit al een hele ochtend in een put
 3. je gedachten blijven over elkaar heen buitelen
 4. je stress giert de pan uit


 • Je wilt nu stromen!

  Daar hebben we een oplossing voor: De Online Lichtruimte app met jouw geleide Deditaties.


Wanneer je lid wordt van de Geleide Deditaties+ krijg je ook toegang tot onze exclusieve community, zowel via je browser als in de vorm van een handige app. Deze app is er zowel voor de Iphone als Android telefoons.  

Dus Dediteer wanneer en waar jij dat wilt.

€ 27-
€15,-

Eenmalig aanbod

Doe nu mee met de Geleide Deditaties+ voor maar €15,- per maand
Jouw abonnement om energie te laten stromen.


Dediteren - omdat het gaat om verbinding

Wat andere deelnemers ervaren

Dichter bij mijn gevoel


Regelmatig Dediteren helpt mij. Er ontstaat rust en ruimte. Ik ga weer dieper ademen, ontspan, kom dichter bij mijn gevoel en ga meer uit mijn hoofd waardoor de energie weer gaat stromen. Voor iedereen een aanrader om dichter bij zijn gevoel te komen.


Susan
Vergeet hengelen


Vroeger ontspande ik door te gaan vissen.


Mijn kennismaking met Dediteren heeft mij op een andere manier leren “hengelen”


....ik heb nu ALTIJD beet! Heerlijk 😀.

Stephan

Mijn herstellend vermogen is groter geworden

Tijdens het dediteren voel ik rust en ruimte ontstaan. Daarna merk ik dat ik helder kan denken, meer energie heb en mijn herstellend vermogen is groter geworden.

Hetty

Dit gun ik iedereen


Regelmatig Dediteren helpt mij bewust te ontspannen. 


Doordat er verbinding gemaakt wordt naar buiten in plaats van naar binnen voel ik overal energie.


Ik gun deze ervaring iedereen.
Monique
Monique- Cecile
€ 27,-
€15,-

Eenmalig aanbod

Doe nu mee met de Geleide Deditaties+ voor maar €15,- per maand
Jouw abonnement om energie te laten stromen.


Dediteren - omdat het gaat om verbinding

Een knoop kan zichzelf niet ontknopen, je kan jezelf niet aan je eigen haren uit het moeras trekken;


Wij helpen je graag met deze uitgestoken hand.

Wie zijn de Changespirators?

Changespirators is een team van mannen en vrouwen die bezield zijn met passie voor Leven in plaats van overleven. Door de unieke manier waarop Changespirators werkt, inspireren en begeleiden we individuen en groepen naar hun intrinsieke motivatie tot de verandering die ze wensen. Je kunt mensen namelijk niet veranderen maar wel een deur openhouden naar een nieuw leven dat bruist en waarin de bedoeling voor Jou duidelijk is. De basis is, zoals al gezegd het aanleren van een grondhouding die we Deditatie noemen.

Veel gestelde vragen over Deditatie

Kan ik dit ook leren?

Iedereen kan leren zijn energie te geleiden en dediteren. Door de stapsgewijze begeleiding gaat het jou ook lukken om de basis onder de knie te krijgen

Ik ben al de hele dag achter de computer word ik niet computer gaar?

Garanderen kunnen we niets maar we weten wel dat je iets heel anders gaat voelen en ervaren dan dat je voor je scherm zit voor je werk

Is het niet te zweverig?

Deditatie is allesbehalve zweverig want we gaan niet ‘naar binnen’ om weg te zweven van de realiteit van alle dag maar laten juist alles toe. Maken er verbinding mee

Kan je dediteren ook fout doen?

Nee! Dediteren is een oefening in verbinding en de oefening zelf is waar het om gaat!

Moet ik elke dag een half uur dediteren?

Nee hoor, we raden aan om regelmatig minimaal 10 minuten tot een kwartiertje te dediteren maar voel gewoon wat goed is voor jou

Voel ik direct resultaat?

Niet iedereen is hetzelfde dus we kunnen niets garanderen. Dit gezegd hebbende, bij al onze geleide deditaties krijgen we van iedereen het antwoord dat er daadwerkelijk iets gebeurt

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die ‘ergens’ weet dat het Leven gaat om verbinding en zich afvraagt ‘hoe doe ik dat dan?’ Het is ook voor mensen die moeite hebben met veel van de huidige vormen van meditatie; het is toch best een beetje tegennatuurlijk dat je ‘naar binnen’ moet gaan om jezelf te ontspannen in een wereld die altijd ‘aan’ staat. Wat we eigenlijk kwijt zijn is ‘voeling’ met de wereld en het Leven die juist tot echte ontspannen uitnodigt. Wat is er mooier en ontspannener dan tot Leven te komen?

Hoeveel tijd ben ik bezig met het programma?

Je kunt natuurlijk zo veel tijd besteden aan het programma als je wilt, maar we hebben het wel zo ingericht dat het niet veel tijd kost om mee te doen en toch het effect ervan te voelen. Bijvoorbeeld als je de ademoefening drie keer achter elkaar doet heb je er al profijt van. Dat is nu juist het mooie; alles wat je er in stopt heeft effect.

Wat kan ik van deze cursus verwachten en wat voor effect heeft het op mijn leven?

Deze cursus brengt je (weer) in contact met het Leven en de Levensenergie. Het combineert vier aspecten of kwaliteiten van onszelf die we leren oefenen met onze Deditatie. Geen ‘rocket science’ dus maar iets wat je ooit al gedaan hebt maar gewoon vergeten. Wat is het gevolg? Je energie gaat weer stromen en dat heeft verstrekkende gevolgen voor zaken als stress, welzijn en gezondheid, maar ook hoe je met anderen omgaat. Het is een soort ‘thuiskomen’ in wie je bent in verbinding met het leven ipv wie je bent als je louter aan het overleven bent (met af en toe en momentje van ‘flow’)

Hoe krijg ik toegang tot het e-learnings platform en de community?

Zodra we je betaling ontvangen hebben krijg je een bevestigings email met daarin je toegangscode tot e-learning en de community

Kan ik vragen stellen over de lessen?

Ja, dat kan niet alleen; dat vinden we fijn. We willen graag verbinding met jou! Stel je vraag door hem te posten op onze online community of stuur een mailtje naar ons team info@changespirators.com

Hoe krijg ik mijn factuur?

Je factuur sturen we je toe per mail.

Is de prijs inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen zijn exclusief btw.

€ 27,-
€15,-

Eenmalig aanbod

Doe nu mee met dit unieke en waardevolle programma voor maar €15,-. per maand

De waarde die je krijgt is onbetaalbaar, omdat dit programma je leven gaat veranderen....


Dediteren - een nieuwe manier van mediteren