1 op 1 traject

1 op 1 traject: Tippingpoint gesprekken

Voor als je even vast zit...

Het gevoel dat je vast zit kan betekenen dat je op een omslagpunt in je leven bent

 • Je hebt het gevoel dat je vastzit
 • Je gedachten buitelen over elkaar heen
 • Je raakt in paniek of versteend op de gekste momenten
 • Je weet niet wat de volgende stap is in je werk of je relatie
 • Je ratio en gevoel vechten elkaar de tent uit
 • Je weet dat het mag en kan maar hoe dan


Herkenbaar? Gek genoeg is het een positief teken. Je zit op een omslagpunt, de oude manier werkt niet meer. 

Het nieuwe in jou dient zich aan, alleen wil dat maar niet doorbreken....

In 1 op 1 Tippingpoint gesprekken geven we je het zetje dat jij nodig hebt.


Tippingpoint gesprekken zijn niet voor iedereen, je moet er klaar voor zijn. Een intake gesprek is de meest eenvoudige manier om hierachter te komen!

"Je tipt om naar de kant waar het weer gaat stromen."

Changespirators Energie Blog

Voor als je even vast zit...

Als een systeem verandert, dan gebeurt dit meestal niet geleidelijk, maar via een ‘tipping' point of ‘omslag’ punt. Dit geldt niet alleen voor systemen, maar ook voor het individu. 

Op het moment dat je even vast zit en bovenstaande kenmerken zich voordoen, nader je het kantelpunt. Je weet dat de oude manier jou niet de energie en leefstijl geeft die je wilt.

De nieuwe manier is onderweg, maar heeft nog een zetje nodig om zich te ontplooien. Dit doen we met Tippingpoint gesprekken.

Tippingpoint gesprekken voor echte verandering

Hoe zit dat precies?

Tijdens het tippingpoint gesprek krijg je te zien waarom je systeem vastloopt en wat er niet meer werkt. Je wordt uitgenodigd om, wat overbodige ballast is geworden, los te laten en nieuwe mogelijkheden te omarmen. Changespirators werkt daarbij met de inherente intrinsieke motivatie van ieder mens om zich te ontwikkelen.

Tippingpoint gesprekken zijn uitermate geschikt voor mensen die vastgelopen zijn en echt verandering willen. In de praktijk zien we dat er 3 gesprekken nodig zijn om tot de kern van de blokkade te komen. Hierna volgen zo'n 3 tot 4 gesprekken om de verandering toe te passen. En iedereen is anders; vandaar dat we tijdens de intake gezamenlijk het traject vaststellen. Wel zo transparant toch?!

Wanneer je energie gaat stromen, krijgen negatieve invloeden veel minder vat.

Changespirators Tipping Point

Waarom Tippingpoint gesprekken in bedrijven?

Werknemers op een tippingpoint zijn vaak vastgelopen. Dit uit zich soms in mentale en/of fysieke klachten als paniek aanvallen, burnout, RSI. Maar ook in een verminderde zin om het werk (goed) te doen of gewoon niet te weten wat een juiste volgende stap is.


Het woord 'tipping' zegt het al: er is een zetje nodig en de werknemer kan weer verder. Zowel in hetzelfde werk, dan wel in ander werk of zelfs buiten het huidige bedrijf. Dit laatste klinkt wellicht vreemd, maar noch het bedrijf noch de werknemer zijn gebaat bij langdurige uitval.


Vandaar ‘tippingpoint gesprekken’. Dit zijn unieke gesprekken waarin een (noodzakelijk) veranderingsproces uitgenodigd wordt plaats te vinden; zonder oordeel en zonder advies. De werknemer moet zich geheel vrij voelen om echt het proces zijn gang te kunnen laten gaan.

NB Gesprekken kunnen ook in het Engels plaatsvinden

Hoe werkt het?

Intake Tippingpoint gesprekken

Intake

Elk traject begint met een intake. We willen jou graag persoonlijk leren kennen. 

Sessies Tippingpoint

Gesprekken deel I

Tijdens de eerste 5 gesprekken verdiepen we ons in waar jij precies vastzit. Wat is de onderliggende oorzaak?

Praktijk Tippingpoint Gesprekken

Gesprekken deel II

Tijdens de laatste gesprekken ga je de bevindingen proberen toe te passen. We gaan de echte verandering inzetten.

Lonnie weet de vinger op de zere plek te leggen en zal samen met je kijken naar wat de bedoeling is. Omarmend en to the point. Voor als je echt toe bent om je zelf te zijn.
Monique,

Tijdens mijn gesprek halverwege het jaar vertelde mijn manager me dat ik echt was veranderd. Hij bevestigde hoe krachtig ik was en wat voor geweldig werk ik lever. Sindsdien ben ik heel eerlijk tegen hem geweest. Tegenwoordig hebben we een zeer goede werkrelatie. Hij vertrouwt me volledig, moedigt me aan en ondersteunt / promoot me. Heel erg bedankt voor je coaching tijdens deze uitdagende tijden

Monica,

Lonnie has an innate sense of what individuals find important: Lonnie is an excellent reader of people.


David,

Wat is de investering in tijd en geld

Tippingpoint gesprekken vinden altijd plaats als onderdeel van een traject, dat wil zeggen minimaal 5 en maximaal 10 sessies.

Omdat we graag uitgaan van een wederzijds commitment en ook echt een omslag willen bewerkstelligen.

Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur en en kan zowel via zoom als face to face op locatie. Elk traject begint met een intake. Wanneer wederzijds besloten wordt verder te gaan, zal de intake deel uit maken van het traject. 

Indien er geen klik is kost een intake €75,-

De investering voor een Tippingpoint gesprek begint bij €1375 ex btw.

Frans en Lonnie Changespirators

Frans (arts n.p.) heeft een intens spiritueel leven geleid en meer dan 50 jaar ervaring op het brede terrein van Leefstijl. Op een leeftijd waar veel van zijn jaargenoten toch meer op de achtergrond verdwijnen, is Frans juist actief verbindend op het belangrijke thema zingeving en Leefstijl. Niet zozeer als teacher, maar vooral als mede-mens.

Frans heeft al meer dan duizenden mensen gezien, nationaal en internationaal.


Lonnie (Mr) heeft door haar ervaring in het (internationale) bedrijfsleven en daarbuiten een bijzondere gave om hart en hoofd dynamisch te kunnen gebruiken en anderen hierin te begeleiden. Door haar huwelijk met Frans heeft zij meer dan 10jaar expertise op het brede terrein van intrinsieke verandering en coacht al even zovele jaren met name vrouwen die even vastzitten in hun leven.

Tippingpoint gesprekken kunnen zowel in het Engels als Nederlands plaatsvinden.

Gun jij jezelf de vrijheid om te worden 

wie je werkelijk bent?

Wat ik van mezelf heb gezien: als ik in verbinding ben met m’n omgeving voel ik me veel fijner, alles stroomt meer, kost minder moeite en geeft het gevoel alsof het ook zo moet zijn. Ik word daar echt gelukkiger van.

Marika

Voor mij was de grootste Eye opener dat ik niet als enige zo worstel met mijn levenspad en met wie ik ben.

Mieke

Ik ben klaar voor de nieuwe IK, de krachtige en intuïtieve vrouw die volop in haar gevoel staat.

Tessa

Changespirators doen het nét even anders

 • Wij geven geen ‘raad’ of louter technieken om de verbinding te leren. 
 • We gaan een gelijkwaardige relatie aan  waarin we je stap voor stap uitnodigen weer verbinding te maken
 • We gaan nooit uit van een probleem dat ‘rechtgezet’ of ‘beter gemaakt’ moet worden
 • Onze methode is uniek omdat het uitgaat van het feit dat verbinding en de capaciteit van je lichaam om dat te doen je ‘primaire natuur’ zijn.
  • Het is de meest basale levensoefening die bovenal aansluit op wat eigenlijk de bedoeling is van ons lichaam in het leven
 • We openen met jou  de deur naar een meer zinvol leven en de leefstijl die daar bij hoort
 • We gaan voor Leven in plaats van Overleven

Wie zijn de Changespirators?

Changespirators is een team van mannen en vrouwen die bezield zijn met passie voor Leven in plaats van overleven. Door de unieke manier waarop Changespirators werkt, inspireren en begeleiden we individuen en groepen naar hun intrinsieke motivatie tot de verandering die ze wensen. Je kunt mensen namelijk niet veranderen maar wel een deur openhouden naar een nieuw leven dat bruist en waarin de bedoeling voor Jou duidelijk is. De basis is, zoals al gezegd het aanleren van een grondhouding die we Deditatie noemen.

Vraag een intake gesprek aan

Het is tijd voor Jou!