Lonnie en Frans

Jaarprogramma Leven in Verbinding

Een verdiepend en intensief programma gericht op de transformatie van Overleven naar Leven

Niet omdat we het niet alleen kunnen, maar omdat we het niet alleen hoeven te doen!

We leven en werken in een wereld waar masculiene normen en waarden een groot deel van onze manier van leven bepalen, inclusief onze ideeën over onze positionering op en in ons werk als geheel. 


Door je persoonlijke ontwikkeling heb je nieuwe inzichten opgedaan over de betekenis die jij wilt geven aan leiderschap, werken en leven. Jij voelt en ziet daarmee een andere reeks waarden ontstaan.

Individualiteit, prestatie en ratio zijn niet perse verkeerd, echter uit balans geraakt met de meer verbindende normen en waarden die we ook kennen.

Het is tijd voor een dynamisch evenwicht! 

Je weet wie je bent en dan begint de worsteling

Hoe blijf ik mezelf in verbinding?

Hoe kan ik voor mijn eigen waardesysteem blijven staan zonder uit verbinding te geraken?


Hoe zorg ik dat ik niet terugval?

Je zelfverdedigingsmechanisme is zo sterk dat voor je het weet je weer in een neerwaartse spiraal zit.

Hoe maak ik de vertaalslag

Hoe maak ik de vertaalslag?

Hoe maak ik  de vertaalslag  naar een dynamisch evenwicht tussen de verschillende waardesystemen in elk facet van mijn leven?

Je wilt je nieuwe inzichten toepassen en de voordelen ervaren terwijl je alle handvatten krijgt om de verdieping in jouw tempo eigen te maken.

In het jaarprogramma Leven in Verbinding leer je welke inherente (verborgen) kwaliteiten en talenten jij nog meer kan ontdekken en inzetten in je leven.

Concreet: je leert Jezelf zijn én te blijven

Frans en Lonnie Bakker, Oprichters van Changespirators

Wie zijn wij?

Hoi, Fijn dat je dit leest. Wij zijn Frans en Lonnie het gezicht en de grondleggers van Changespirators.

Changespirators is een team van mannen en vrouwen die werken vanuit de aanname van alles voorafgaande eenheid.

We inspireren en begeleiden intrinsieke veranderingen van individuen en groepen.

Wij weten met elke cel in ons lijf dat het leven gaat om verbinding en een dynamisch evenwicht.  Het gaat om ratio & gevoel; masculien & feminien, autonomie & verbinding.

Onze passie: in dit dynamische evenwicht mensen weer inspireren te kiezen voor Leven in plaats van overleven.


Constante oefening 

Weekend retraites

Om echt de diepte in te gaan zijn 3 weekend retraites op locatie vast onderdeel van het jaarprogramma. In de eerste retraite maak je ook je persoonlijke actieplan. Dit is tevens de gelegenheid om te oefenen met elkaar.

Een online leeromgeving 

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving en jouw community Leven in Verbinding voor de duur van het traject.  Hier vind je inspiraties en reflecties als ook een gedegen leer-e-werkboek met literatuur en film suggesties.

Hybride vorm van bijeenkomsten

De bijeenkomsten zijn een mix van 2,5 / 3 uur zoom en fysieke bijeenkomsten. De eerste 6 maanden zijn intensief want een goed begin is het halve werk.Individuele coaching


Om jouw proces extra te ondersteunen krijg je 4 persoonlijke coaching gesprekken met Frans en/of Lonnie.


Wat denk je dat er gebeurt als je een jaar lang oefent met Jezelf zijn?

Zoals gezegd verandering, ook intrinsieke veranderingen, kosten tijd. Je kan het vergelijken met piano spelen, om het echt te kunnen is meer dan 10.000 uur oefenen nodig. Het jaarprogramma bestaat daarom ook uit constante oefening.

Inmiddels hebben we al vele blije deelnemers mogen ont-moeten

Dit programma is de beste investering ooit geweest. 

Ik weet nu wat ik te bieden heb en hoe ik altijd Mezelf kan zijn, waar ik ook ben. Ik ben veel alerter bij moeilijke vraagstukken op het werk en mijn inzicht is veel beter.

Susan
Ik heb een tool in handen om altijd mijn geest en lichaam te ontspannen en te versterken. De lessen zijn leerzaam en uitdagend en ik geniet ervan om met de groep gelijkgestemden de diepte in te gaan. 
Stephan

Sinds Leven in Verbinding is mijn leven totaal veranderd! Ik heb ander werk en heb een super fijne relatie. Ik zit gewoon letterlijk veel beter in mijn vel. Ik kan dit programma aan iedereen aanbevelen die klaar is om te gaan LEVEN!

Iris

Je energie gaat weer stromen dus verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Boost je flow en veerkracht - online coaching programma
>€ 6375
Dit jaar: € 2975

Gaan voor wie je bent

Voor de diepgang zal de groep niet groter zijn dan 12 deelnemers.

De investering voor het jaarprogramma bedraagt € 2975  inclusief alle studiemateriaal, retraites, coachingsessies en de online community. 


Dit is alles wat je krijgt:

  • 12 maanden het Jaarprogramma Leven in Verbinding
  • 10 zoomsessies van 2,5 uur; 10  bijeenkomsten op locatie van 5 uur (twv €2750)
  • 3 full board weekend retraites (twv €2250)
  • Toegang tot de exclusieve online leeromgeving incl e-leerboek (twv €475)
  • 4 individuele coaching gesprekken met Frans en/ of Lonnie (twv € 900)


Let op: dit is niet voor iedereen weggelegd, daarom is de eerste stap een persoonlijk gesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend.

Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend

Na het volgen van het Jaarprogramma

Weet je je 'purpose'  


Weet je je 'purpose' en je inherente capaciteiten en ga je daar voor staan op en in elk facet van je leven. 

Nooit meer twijfel over wie je bent en wat jij te doen hebt! 
Kan je de vertaalslag maken van ik naar wij

Alle aspecten van je leven gaan we benutten om in verbinding te zijn. Als een ‘right way to live’. We gebruiken hiervoor de Leefstijl piramide.Weet je hoe altijd verbinding kan maken met wie je Bent

Dediteren is de actie van verbinding maken met het Leven. Dit doen we door onze voelende ademhaling en door onze aandacht vrij te hebben. 

Je leert tijdens het programma te Dediteren en bent automatisch uitgenodigd om deel te nemen aan onze Deditaties

Boost je flow en veerkracht - online coaching programma
>€ 6375
Dit jaar: € 2975

Gaan voor wie je bent

Voor de diepgang zal de groep niet groter zijn dan 12 deelnemers.

De investering voor het jaarprogramma bedraagt € 2997 excl BTW inclusief alle studiemateriaal, retraites, coachingsessies en de online community. 


Dit is alles wat je krijgt:

  • 12 maanden het Jaarprogramma Leven in Verbinding
  • 10  zoomsessies van 2,5 uur; 10 bijeenkomsten op locatie van 5 uur (twv €2750)
  • 3 full board weekend retraites (twv €2250)
  • Toegang tot de exclusieve online leeromgeving incl e-leerboek (twv €475)
  • 4 individuele coaching gesprekken met Frans en/ of Lonnie (twv € 900)


Let op: dit is niet voor iedereen weggelegd, daarom is de eerste stap een persoonlijk gesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend.

Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend

In het jaarprogramma ‘Leven in Verbinding’ gaan we dieper en praktisch in op wat de bedoeling is van jou als mens met al je inherente kwaliteiten en talenten in je huidige context.

Changespirators is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in intrinsieke verandering inspireren bij groepen en individuen. In het jaarprogramma ‘Leven in Verbinding’ gaan we dieper en praktisch in op wat de bedoeling is van jou als mens met al je inherente kwaliteiten en talenten in de huidige context.


Samen kijken we naar de vertaling van dit geheel naar een dynamisch evenwicht tussen de verschillende waardesystemen op alle facetten van je leven. Eventuele knelpunten worden bekeken en losgelaten. Tenslotte gaan we deze vertaling dagelijks in de praktijk neerzetten. Immers verandering kost tijd!
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer de kleine dingen van het leven voel en omarm. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.


Hetty

Zonder de hulp van de groep en Frans en Lonnie was het me niet gelukt om een echte verandering in hoe ik in mijn Leven sta voor elkaar te krijgen. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen. Ik heb nu buddy's voor het leven.

Niek
Ik was al fan van de Deditaties waardoor ik  sinds jaren weer ontspannen ben zowel op mijn werk als privé. Na een coaching gesprek met Lonnie heb ik het jaarprogramma gedaan en het is alsof er een wonder is gebeurd; Deditatie gevoel maar dan altijd.
Tineke

Zet vandaag jouw eerste stap naar Leven

in plaats van overleven 

Het gesprek is gratis en geheel vrijblijvend