Stress omlaag en energie omhoog...

Pak je leefstijl aan, ga voor Echte Verandering!

"Als je energie stroomt, gaat alles een stuk gemakkelijker"

Jij bent meer dan alleen je lichaam, je emoties, je ratio en je geest


  • Je bent een integraal geheel van lichaam, emoties, ratio en geest dus hoezo kijk je maar naar 1 aspect als het over verandering gaat
  • Je weet dat er iets mag veranderen in je leven maar je worstelt met het hoe
  • Je hebt al verschillende dingen geprobeerd en loopt vast
  • Je wilt weer voelen dat hetgeen je doet ook past bij jou en wat jij wilt
  • Je hebt het gevoel dat je kabbelt in je leven, je relatie en je werk en wilt dat er meer in zit
  • Je vraagt je wel eens af: is dit het nu?!

Herkenbaar? Dan is het online programma Jouw Echte Verandering iets voor jou.

Changespirators Leefstijl Piramide

Hoe zit dat precies?

De basis is het herstellen van de verbinding

met Wie je Werkelijk bent.

Heel vrij vertaald: wie je bent als je uit je hoofd gaat en in je Hart. Deze verbinding maak je door onze vorm van mediteren te oefenen: Deditatie.


Om de Deditatie in je leven toe te passen (met je ogen open) hebben we de Leefstijl piramide ter beschikking.


De Leefstijl piramide is een weergave van alle terreinen van het leven. Deze is ontwikkeld door Frans Bakker, gebaseerd op meer dan 50 jaar lange ervaring op het gebied van leefstijl.


Zoals je ziet op de afbeelding hiernaast, is de Leefstijl geheel vanuit zingeving als basis opgebouwd

Je zingeving bepaalt namelijk hoe je je in de andere treden van de piramide voelt en presenteert. 

We geven je een voorbeeld: Als je hebt geleerd dat je altijd moet presteren, dan ziet je werk en sport er ook zo uit. Het moet hoger/ sneller en beter dan daarvoor. Alleen het lezen hiervan zal bij jou een gevoel oproepen: wil je echt alleen maar meer en beter? Toen je in je flow was, was je toen bezig met meer en beter?

Denk maar aan mensen die in de Blue-Zone wonen, zij worden gelukkig en gezond oud (100 jaar +) omdat ze hun zingeving leven.

In het programma leren we je weer verbinding te maken met je zingeving en wat er gebeurt als jij echt in je flow zit. De acties die je daar doet, worden je tools om toe te passen op de andere treden van de Leefstijl piramide. 
Je gaat weer Leven in plaats van overleven.

Wanneer je energie gaat stromen, krijgen negatieve invloeden veel minder vat.

Hoe werkt het?

Online Live Meetings Female Touch Changespirators

5 live sessies 

We organiseren 5 bijeenkomsten via Zoom. We delen hier onze ervaringen en helpen elkaar om de beste versie van onszelf te zijn.
E-Learning Online Female Touch Changespirators

E-learning

Voorafgaand aan de sessie bestudeer je de e-learning. Deze bestaat uit een e-werkdagboek. Hierin laten we elk aspect van jou aan bod komen. 

Community Online Female Touch Changespirators

Online community

Naast de live Zoomsessies krijg je toegang tot de online community. Als groep vind je elkaar hier terug. Ook heb je toegang tot veel extra, waardevolle content.

Wat houdt het programma in?

Het programma bestaat uit 5 sessies. Elke sessie gaat over een onderdeel van onze leefstijl piramide. 

Je leert verbinding te maken door onze Deditaties en gaat via je e-dagwerkboek aan de slag met je proces. Tijdens de Zoomsessies bespreken we wat je tegen komt en leer je wat de benadering is die jou het beste resultaat biedt voor je welzijn en gezondheid. Uiteraard met de minste inspanning (minimum/optimum). 


Voorafgaand aan elke sessie bekijk je de bijbehorende e-learning op onze online community. Hier krijg je een stukje achtergrond en een aantal vragen waarbij we je helpen een dialoog met Jezelf te voeren.

Vergis je niet, je weet meer dan je denkt! Tijdens de Zoomsessies delen en bespreken we waar je tegenaan bent gelopen en hoe je hier anders mee om kan gaan. 

We zitten met gelijkgestemden in een kleine groep. Je zal zien dat het delen al snel heel vertrouwd voelt en als klap op de vuurpijl ook je proces enorm versneld.

Na 5 waardevolle sessies heb jij een eigen gereedschapskist om Jouw Echte verandering volledig te laten slagen. 

Wat doen we tijdens de live sessies?

Live sessie 1: Zingeving

Een goed begin is het halve werk, dus in de eerste zoom sessie gaan we bekijken wat zingeving is in het huidige normen en waarden stelsel (paradigma) en hoe die er ook anders uit kan zien.

Als je voelt wat je zingeving is, is de basis van jouw echte verandering gelegd.

Live sessie 2 & 3: Relaties & Seksualiteit

Op de tweede trede van de Leefstijl piramide staat relaties. Hiermee bedoelen we zowel de relatie in enge zin: ouders/ gezin als je relatie met je eventuele partner. Als het 'thuis' goed stroomt heeft dat een enorme invloed op de andere gebieden van de piramide.

Live sessie 4: Werk

Ons werk en in het algemeen wat we actief doen in ons leven, is een reflectie van onze zingeving. 

Hoe zou ons werk en onze bezigheden er uit zien vanuit het nieuwe paradigma waar we het over gehad hebben? Een nieuwe en diepere bedoeling van ons leven?

Live sessie 5: Lichaam

Ons lichaam is ons instrument om te geven en te ontvangen om ons uit te drukken en deel te nemen aan het leven. Het lichaam geeft ook signalen af als de draaglast groter is dan de draagkracht. 

In deze sessie gaan we het hebben over deze signalen en hoe we hier mee om zouden moeten gaan

Wat zeggen anderen?

Het was erg fijn deel uit te maken van de groep. Ik ga niet liegen, het was niet gemakkelijk om te delen, ik ben echt niet gewend om over mijn gevoelens te praten😊 Maar het heeft me zeker geholpen om een nieuw perspectief te krijgen en motiveerde me om aan mezelf te blijven werken. Ze hebben me allemaal bewezen dat er licht is en niet alleen aan het einde van de tunnel, maar overal en in iedereen om me heen.

Milena

Al een aantal keren heb ik een opleiding bij Frans en Lonnie gevolgd en nu lijken de kwartjes pas echt te vallen. Dit mag je niet missen! 

Een echte verandering in mijn leven.Desiree Angelique

Ik ben niet zo'n held in het delen van hoe ik mij voel en al helemaal niet met mensen die ik nauwelijks ken. Het bijzondere is dat door de begeleiding van Frans&Lonnie dit eigenlijk heel natuurlijk ging. Ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Stephan

Waar & wanneer?

Augustus 2023 gaan we weer van start! 

👉🏼 5 sessies van 3 uur per keer, deze zullen in principe plaatsvinden op vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.


Geef je snel op want de groepsgrootte is max 8 mensen

Wat is de investering?

Het volle traject van 5 sessies kost normaal €795 p.p.
Omdat wij dit proces zo belangrijk vinden, bieden we het hele online traject aan van €795 voor €369, -(excl btw)

Voor €369, - ontvang je...

  • Toegang tot de online community: De Lichtruimte met extra waardevolle content 
  • Het unieke e-werkboek waar je de opdrachten in kunt maken
  • Live geleide Zoomsessies door de grondleggers van Changespirators Frans & Lonnie
  • Jouw eigen plan voor Jouw Echte Verandering
€795,-
€ 369,-

Tijdelijk aanbod

Waar wacht je op? Grijp je kans en doe mee met dit online programma inclusief alle live sessies. Gun jezelf de prioriteit om een echte verandering te brengen in jouw leven ! 

Leuk om kennis te maken!

Zo'n 12 jaar geleden stond ik op ditzelfde punt als jij.

Voordat ik Frans kende sleepte ik me voort naar mijn werk. Ik had een goed salaris, leuke collega's maar diep van binnen ontbrak er wat. Dit ging een tijd goed totdat ik met een vermeende longembolie op de eerste hulp lag.  


De reden werd mij later duidelijk. Ik was door mijn overlevingsmechanismen zo verkrampt bezig, dat ik letterlijk mijn lucht-toevoer dichtkneep. Mijn leven stond in het teken van presteren, pleasen, in mijn hoofd zitten.

Door het traject met Changespirators dat daarop volgde heb ik ontdekt waar deze overlevingsmechanismen vandaan kwamen en -nog veel belangrijker- de bruisende intuïtieve persoon die daaronder zit.

Ik heb ervaren dat ik altijd een keuze heb: ik hoef mijn overlevingsmechanismen niet te doen. Dit gun ik uiteraard iedereen!

Doe mee, mijn volledige aandacht heb je! 

Gun jezelf een leven vol energie

Wie zijn de Changespirators?

Changespirators is een team van mannen en vrouwen die bezield zijn met passie voor Leven in plaats van overleven. Door de unieke manier waarop Changespirators werkt, inspireren en begeleiden we individuen en groepen naar hun intrinsieke motivatie tot de verandering die ze wensen. Je kunt mensen namelijk niet veranderen maar wel een deur openhouden naar een nieuw leven dat bruist en waarin de bedoeling voor Jou duidelijk is. De basis is, zoals al gezegd het aanleren van een grondhouding die we Deditatie noemen.

Veel gestelde vragen over de Changespirerende Leefstijl

Wat is een integrale leefstijl benadering en hoe is die anders dan andere leefstijlprogramma’s?

Het staat onomstotelijk vast dat leefstijl invloed heeft op ons wel en wee. Meestal gaat het dan over voeding, beweging en ont-stressen. Bij onze integrale leefstijlbenadering gaat het juist vooral om zaken als zingeving, de relaties met onze medemensen en onze werksatisfactie. Dus alle aspecten van ons leven komen aan bod en vormen dan een ‘integraal’ geheel. Daardoor wordt het proces vele malen effectiever.

Hoe is ons programma anders dan ‘therapie’?

In therapie gaan we uit van een probleem (meestal gekoppeld aan een diagnose). In ons programma gaat vooral zowel om preventie van erger en het vóórkomen van ziekten. Bovendien is onze benadering vooral gebaseerd op gelijkwaardigheid waarin de deelnemer verantwoordelijk is voor de veranderingen in zijn/haar leven. Onze benadering gaat dus niet uit van een ‘probleem’ maar van de positieve aanname dat je zelf alle mogelijkheden als in je hebt.

Heeft jullie programma ook ‘bijwerkingen’?

Ons programma gaat niet over het oplossen van problemen. Het is een zeer positieve benadering die uit mensen haalt wat al aanwezig is. Het helpt je bijvoorbeeld kijken naar wat je zingeving in jouw leven echt is onder de oppervlakte van wat we allemaal aangeleerd hebben. Het helpt je ontdekken wat je passie is die je tot nu toe tegengehouden hebt…Het haalt naar boven wat iedereen eigenlijk wel weet maar niet toepast. Bijwerkingen? Nee dus; alleen maar verdieping.

Kan iedereen meedoen aan jullie programma?

Ja, in principe wel! En…je moet zelf wel echt willen. Wij kunnen jou niet veranderen; dat kun je alleen zelf. Dat laatste is het enige dat we van je vragen.

Moet je gezond zijn om aan het programma deel te nemen?

Nee, dat hoeft niet per se. Onze programma’s zijn inderdaad om ziekten te voorkomen maar als je al ‘ziek’ bent dan voorkomen ze erger en helpen ook bij het genezingsproces. Als je bijvoorbeeld ouderdomsdiabetes hebt dan kan die verbeteren tot het punt dat je (bijna) geen medicamenten meer nodig hebt.

Wat zijn de resultaten die ik verwachten kan?

In de eerste plaats ga je veel beter in je vel zitten. Je komt weer tot leven (of meer tot leven). Dat is eigenlijk heel logisch: je maakt contact met het Leven en de Levensenergie: je ontspant erin, je voelt (meer), je ademt het leven en je bent meer aanwezig. Als je dit doet dan vergroot je je veerkracht en immuniteit voor ziekten. Omdat het leven weer gaat stromen worden ook eventueel bestaande ziekten verbeterd, zoals in het voorbeeld van diabetes (dit geldt ook voor zaken als overgewicht, hoge bloeddruk, burn-out en andere stress gerelateerde ziekten, pijncondities, etc.)

Het is tijd om te gaan kiezen voor wat jij belangrijk vindt