Stress omlaag en energie omhoog...

Het enige Leefstijl programma dat jouw FLOW ondersteunt en activeert

"Als je energie stroomt, gaat alles een stuk gemakkelijker"

FLOW in je Leven een actie?  

  • Je weet dat er iets mag veranderen in je leven maar je worstelt met het wat dan en vooral:  hoe
  • Je hebt al verschillende dingen geprobeerd en loopt vast want te moeilijk vol te houden
  • Je hebt het gevoel dat je kabbelt in je leven, je relatie en je werk en wilt dat er meer in zit
  • Je wilt niet iets moeten ! 
  • Je wilt een programma dat een fijne mix is van luisteren / kijken naar de leefstijl expert; lezen van ondersteunende teksten en een dagboek om het zelf ook te doen ?!  


Dan is dit online only programma helemaal voor jou !

Changespirators Leefstijl Piramide

Hoe doen we dit?

De basis is het herstellen van de verbinding

met Wie je Werkelijk bent.

Heel vrij vertaald: wie je bent als je uit je hoofd gaat en in je Hart. Deze verbinding maak je door onze vorm van mediteren te oefenen: Deditatie.


Om de Deditatie in je leven toe te passen (met je ogen open) hebben we de Leefstijl piramide ter beschikking.


De Leefstijl piramide is een weergave van alle terreinen van het leven. Deze is ontwikkeld door Frans Bakker, gebaseerd op meer dan 50 jaar lange ervaring op het gebied van leefstijl.


Zoals je ziet op de afbeelding hiernaast, is de Leefstijl geheel vanuit zingeving als basis opgebouwd

Je zingeving bepaalt namelijk hoe je je in de andere treden van de piramide voelt en presenteert. 

We geven je een voorbeeld: Als je hebt geleerd dat je altijd moet presteren, dan ziet je werk en sport er ook zo uit. Het moet hoger/ sneller en beter dan daarvoor. Alleen het lezen hiervan zal bij jou een gevoel oproepen: wil je echt alleen maar meer en beter? Toen je in je flow was, was je toen bezig met meer en beter?

Denk maar aan mensen die in de Blue-Zone wonen, zij worden gelukkig en gezond oud (100 jaar +) omdat ze hun zingeving leven.

In het programma leren we je weer verbinding te maken met je zingeving en wat er gebeurt als jij echt in je flow zit. De acties die je daar doet, worden je tools om toe te passen op de andere treden van de Leefstijl piramide. 
Je gaat weer Leven in plaats van overleven.

Wanneer je energie gaat stromen, krijgen negatieve invloeden veel minder vat.

Hoe werkt het?

Video lessen

Leefstijl expert Frans ,heeft meer dan 5 uur aan lesmateriaal opgenomen om jou een top basis te geven voor FLOW in je Leefstijl. 

Al zou je de rest van het programma niet meer doen, heb je hier al meer dan genoeg aan! 

E-Learning Online Female Touch Changespirators

E-werkdagboek

Uniek aan de methode voor jouw flow is een e-werkdagboek waarin je de dialoog met elk aspect van je leven aan gaat ! Het Doe aspect waarin je alles gaat beleven en bezien vanuit je eigen perspectief. 

Online leesmateriaal

Extra leesmateriaal voor als je liever ook nog een keertje alles naleest. 

Simpel, recht voor zijn raap en buitengewoon uitvoerig want... alles voor de ondersteuning van het stromen van jouw energie!

Waar bestaan de opgenomen lessen uit?

 Sessie 1: Zingeving

Een goed begin is het halve werk, dus in de les gaan we bekijken wat zingeving is in het huidige normen en waarden stelsel (paradigma) en hoe die er ook anders uit kan zien.

Als je voelt wat je zingeving is, is de basis van jouw echte verandering gelegd.

Sessie 2:  Relaties & Seksualiteit

Op de tweede trede van de Leefstijl piramide staat relaties. Hiermee bedoelen we zowel de relatie in enge zin: ouders/ gezin als je relatie met je eventuele partner. Als het 'thuis' goed stroomt heeft dat een enorme invloed op de andere gebieden van de piramide. In dit uur legt Frans je daar alles over uit!

Sessie 3 en 4: Overlevingsmechanismen & Werk

Als we niet in de FLOW zijn, zijn we aan het overleven. We gaan na wat de meest voorkomende overlevingsmechanismen zijn en uiteraard wat we hier anders kunnen doen.

Ook raken we hier een ander belangrijk onderdeel aan: werk. Ons werk en in het algemeen wat we actief doen in ons leven, is een reflectie van onze zingeving. 

Hoe zou ons werk en onze bezigheden er uit zien vanuit het nieuwe paradigma waar we het over gehad hebben? Een nieuwe en diepere bedoeling van ons leven? Een werk vol FLOW, is dat mogelijk?

Sessie 5: Lichaam en Samenvatting

Ons lichaam is ons instrument om te geven en te ontvangen om ons uit te drukken en deel te nemen aan het leven. Het lichaam geeft ook signalen af als de draaglast groter is dan de draagkracht. 

In deze sessie gaan we het hebben over deze signalen en hoe we hier mee om zouden moeten gaan

Wat zeggen anderen?

Het was een erg fijn programma!  Ik ga niet liegen, het was niet allemaal gemakkelijk, maar de mix was super ! Het heeft me zeker geholpen om een nieuw perspectief te krijgen en motiveerde me om aan mezelf te blijven werken.

Milena

Al een aantal keren heb ik een opleiding bij Frans en Lonnie gevolgd en nu lijken de kwartjes pas echt te vallen. Dit mag je niet missen! 

Een echte verandering in mijn leven.


Desiree Angelique

Ik ben niet zo'n held in de zelf studie maar het bijzondere is dat door de simpele uitleg (die ook soms grappig is )  van Frans,  dit eigenlijk heel natuurlijk ging. Ben zo blij dat ik dit gedaan heb!Stephan

Wat is de investering?

Het hele programma inclusief de videolessen van meer dan 5 uur materiaal door Leefstijl expert Frans Bakker, het e-werkdagboek, en de e-learning kost normaal €444 p.p.

Omdat we iedereen in 2024 een fijne start willen geven geven we je nu een fixe korting en krijg je een jaar lang het hele programma voor maar €97,-

Voor €97, - ontvang je...

  • 365 dagen toegang tot de modules van het programma 
  • Het unieke e-werkdagboek  waar je de opdrachten in kunt maken
  • Meer dan 5 uur videomateriaal gemaakt door Frans Bakker waarin hij je exact uitlegt hoe jij blijvend je energie kan laten stromen! 


Een no brainer toch !?

Frans Bakker Changespirators
€444,-
€ 97,-

Tijdelijk aanbod

Waar wacht je op? Grijp je kans en doe  mee met dit online programma inclusief al het gloednieuwe videomateriaal.  Gun jezelf de prioriteit om een echte verandering te brengen in jouw leven ! 

Lonnie1

Leuk om kennis te maken!

Zo'n 12 jaar geleden stond ik op ditzelfde punt als jij.

Voordat ik Frans kende sleepte ik me voort naar mijn werk. Ik had een goed salaris, leuke collega's maar diep van binnen ontbrak er wat. Dit ging een tijd goed totdat ik met een vermeende longembolie op de eerste hulp lag.  


De reden werd mij later duidelijk. Ik was door mijn overlevingsmechanismen zo verkrampt bezig, dat ik letterlijk mijn lucht-toevoer dichtkneep. Mijn leven stond in het teken van presteren, pleasen, in mijn hoofd zitten.

Door het traject met Changespirators dat daarop volgde heb ik ontdekt waar deze overlevingsmechanismen vandaan kwamen en -nog veel belangrijker- de bruisende intuïtieve persoon die daaronder zit.

Ik heb ervaren dat ik altijd een keuze heb: ik hoef mijn overlevingsmechanismen niet te doen. Dit gun ik uiteraard iedereen!

Doe mee als je weer Flow in je leven wilt brengen ! 

Gun jezelf een leven vol energie

Wie zijn de Changespirators?

Changespirators is een team van mannen en vrouwen die bezield zijn met passie voor Leven in plaats van overleven. Door de unieke manier waarop Changespirators werkt, inspireren en begeleiden we individuen en groepen naar hun intrinsieke motivatie tot de verandering die ze wensen. Je kunt mensen namelijk niet veranderen maar wel een deur openhouden naar een nieuw leven dat bruist en waarin de bedoeling voor Jou duidelijk is. De basis is, zoals al gezegd het aanleren van een grondhouding die we Deditatie noemen.

Het is tijd om te gaan kiezen voor wat jij belangrijk vindt