Ga voor echte verandering

Bekijk onze coaching programma's en ga terug naar de basis van wie jij werkelijk bent

Ben jij er klaar voor om je energie te laten stromen?

We bieden je een aantal coaching programma's aan waarin we teruggaan naar de kern. Terug naar de essentie; naar wie jij bent.

Weer focus op de zaken die echt belangrijk zijn in je leven.

Wanneer je energie gaat stromen, krijgen negatieve invloeden veel minder vat. Dat is wat we willen, toch?

Frans en Lonnie Changespirators

De Changespirerende Leefstijl

In het Changespirerende Leefstijl programma leren we je weer verbinding te maken met je zingeving. Pak je leefstijl aan, ga voor Echte Verandering!


Changespirators Energie Blog

Tippingpoint traject

Het nieuwe in jou dient zich aan, alleen wil dit maar niet doorbreken.... Tijdens de Tippingpoint gesprekken geven we je het zetje dat jij nodig hebt. Gun jij jezelf de vrijheid om te worden wie je werkelijk bent?

Lonnie Female Touch

Female Touch

Wil jij ook weer de bruisende, krachtige, intuïtieve en gevoelige vrouw worden die je bent? Tijdens Female Touch halen we al jouw kwaliteiten naar boven.


Frans en Lonnie

Vernieuwend Integraal Coachen

Inspireer intrinsieke duurzame verandering in iemands leven. Vernieuwend Integraal Coachen is  niet een iets andere manier van coachen maar een radicaal andere benadering van ziekte, heling, heler en 'cliënt'.

vernieuw je geloften

Verdiep & Vier je relatie

Doe mee met verdiep & vier je relatie om weer de verbinding te maken met die diepe liefde voor elkaar.
Om eventuele ruis op te klaren, om elkaar weer te herontdekken en elkaar de liefde opnieuw te verklaren. Vanuit wie je nu bent en jullie nu zijn!

Leven in Verbinding (jaarprogramma)

Een verdiepend en intensief programma gericht op de transformatie van Overleven naar Leven. Niet omdat we het niet alleen kunnen, maar omdat we het niet alleen hoeven te doen!Wil je liever eerst persoonlijk contact?

Twijfel je of één van onze programma's wat voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan plannen we een telefonische afspraak.