Frans en Lonnie

Stress omlaag, energie omhoog?

Versterk jouw immuunsysteem en pak je leefstijl aan met onze Deditatie programma's

Ga voor jouw echte verandering met deditatie

Deditatie betekent overgave. Wij willen dat je leert weer verbinding te maken met het Leven. Je leert het leven te ademen, er in te ontspannen, je er aan over te geven, zodat je energie weer maximaal gaat stromen en je voelt wat het leven van je wil. Je gaat weer stromen en voelen dat je leeft! Met name de voelende ademhaling en de voelende aandacht zijn hier van belang.


Wij bieden je verschillende tools en programma's aan zodat ook jij dit op jezelf kunt toe te passen.

Bekijk ons aanbod

Lonnie Deditatie

Gratis download Deditatie

Wil jij je hoofd leeg en je energie weer voelen stromen? Download dan deze gratis geleide deditatie die jou rust en ruimte biedt.
Deditaties

Leer Dediteren (online training)

In deze online training krijg je stap voor stap de tools om zelf altijd te kunnen Dediteren.            
Boost je flow en veerkracht - online coaching programma

De Geleide Deditatie+ 

Met het Geleide Deditatie+ programma ontvang je elke week een nieuwe geleide Deditatie die je samen met een groep doet. Deditatie gaat om verbinding.

Bekijk onze retraites

Frans en Lonnie

Nederlandse retraites

Een retraite gaat in essentie over het weer helder maken van waar het in je leven om gaat. Changespirators geeft al jaren retraites in Nederland waar we bepaalde thema's centraal zetten.
Frans en Lonnie

Buitenlandse retraites


Ervaar de magie van een andere plek op de wereld.  Met onze retraites in het buitenland, zoals Bali of Costa Rica, hebben een speciale bedoeling. We nemen je namelijk mee naar plekken waar verbinding met het Leven, de natuur en elkaar zichtbaar is.

Deditatie Retraites

Tijdens deze retraites in het binnen- of buitenland is het ons doel dat jij jezelf leert kennen en Jezelf op de eerste plek durft te zetten. Vrijheid en rust staan centraal.   
Leer dediteren - leer mediteren/dediteren tijdens onze online training

Leer Dediteren (online training)

In deze online training krijg je stap voor stap de tools om zelf altijd te kunnen Dediteren.

Boost je flow en veerkracht - online coaching programma

De Geleide Deditatie+ 

Met het Geleide Deditatie+ programma ontvang je elke maand de uitnodiging voor  geleide Deditaties per zoom die je samen met een groep doet. Deditatie gaat om verbinding & overgave. Dit abonnement geeft je toegang tot onze community en vele bonussen.

Gratis Geleide Deditatie

Wil jij je hoofd leeg en je energie weer voelen stromen? Download dan deze gratis geleide Deditatie die jou rust en ruimte biedt.