Wat doe jij als je kind een driftbui krijgt? Of wilde energie heeft net op het moment dat jij wilt dat het rustiger is in huis?

Voel je je dan machteloos of word je boos? 

Vraag je je soms af of je wel de juiste discipline toepast–of dat je te streng bent, of juist te zacht?

Als deze dingen jou bekend in de oren klinken, download dan mijn gratis les waar je niet alleen tips krijgt, maar spelletjes en oefeningen die je direct kunt toepassen met je kinderen.

Het is niet alleen effectief, maar ook preventief en leuk!

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de gratis les naartoe sturen?
Ja ik wil deze gratis les!
Aura Bakker
Aura Bakker - Spelenderwijs Opvoeden
Aura Bakker

Hi, ik ben Aura Bakker

Ik ben gedeeltelijk opgegroeid in Californie, en gedeeltelijk in Nederland. En, ja, ik ben de dochter van Frans Bakker en dus heel bekend met het gedachtegoed van Changespirators–ik ben er mee opgegroeid!

Na mijn studie werkte ik in Amstelveen als oppas in een geweldige familie met drie kinderen. Ik was daar vijf jaar, en na een paar jaar begon ik te sleutelen aan de spelletjes die nu deel uit maken van Spelenderwijs Opvoeden.

Na 5 jaar besloot ik toch terug te gaan naar Amerika en daar woon ik nog steeds. Inmiddels de trotse eigenaar van Everything New Academy. En  nu is het tijd om ook mijn Nederlandse roots eer aan te doen vandaar met gepaste trots: Spelenderwijs Opvoeden.

Omdat ik na 10 jaar in de USA nu ook de Nederlandse gezinnen wil bereiken heb ik een super leuk aanbod voor je:

Een gratis kennismaking les over rust en discipline

Waarom nog langer wachten ;-)

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de gratis les naartoe sturen?
Ja ik wil deze gratis les!
Your information is safe with us
Veelgestelde vragen

                 

Spelenderwijs Opvoeden

Wat nu als ik een les niet snap?

Je kan altijd in de community je vraag stellen en of ikzelf of andere community leden zullen je helpen met het begrijpen van de stof

Ik heb meer behoefte aan een 1 op 1 met jou, kan dat?

Jazeker kan dit ! Als je de hele leergang Spelenderwijs Opvoeden koopt krijg je automatisch een aanbod om voor een super laag bedrag (25 euro) een half uur lang te sparren.

Hoe werkt de community?

Iedereen die Spelenderwijs Opvoeden doet zit in de community. Je kan op het beschermde board vragen stellen/ foto's oploaden of zelf juist iets delen. Super waardevol want je doet het wel zelf dat opvoeden maar zeker niet alleen

Hoelang heb ik toegang tot de leergang

Je hebt in principe een jaar lang toegang tot de leergang en na de gratis termijn is je community lidmaatschap per maand opzegbaar. Mail hiervoor info@changespirators.com

Zijn de spelletjes voor elke leeftijd?

In principe zijn de spelletjes zijn het best geschikt voor kinderen van 4- 9 jaar. Uiteraard zijn er ook spelletjes die je kunt aanpassen voor wat jongere of oudere kinderen en zelfs volwassenen hebben er nog veel aan.

Hoe hoort Spelenderwijs Opvoeden bij Changespirators?

Changespirators inspireert mensen te gaan leven in plaats van te overleven en biedt daarvoor programma's aan op elk terrein van het leven. Hoe eerder je begint hoe beter. Aura heeft als dochter van Frans dezelfde principes al van kinds af aan geleerd en al heel vroeg in haar leven deze eveneens toegepast in haar werk met kinderen De match tussen Everything New Academy en Changespirators is daarom naadloos.